លុបគណនីរបស់អ្នក
ក្នុងកម្មវិធី ពីរជំហាន ដោយមិនចាំបាច់សួរយើង។
ក្នុងកម្មវិធី
- បើក អ្នក (និមិត្តសញ្ញាប្រវត្តិរូប ខាងក្រោមស្តាំ)។
- នៅខាងក្រោមបំផុត ក្រោម គណនី៖ លុប គណនី។
- កម្មវិធីសួរម្តង រួចលុប។
អ្វីដែលបាត់
ប្រវត្តិរូប រូបថត ការសន្ទនា និងការផ្សាយដែលកំពុងដំណើរការ — ទាំងសងខាង ទាំងស្រុង គ្មានការស្តារឡើងវិញ។ គ្មានធុងសំរាម ហើយគ្មានផ្លូវត្រឡប់ក្រោយទេ។
ដោយគ្មានកម្មវិធី
ប្រសិនបើអ្នកលែងអាចចូលកម្មវិធីបាន សូមសរសេរមកយើងពីអាសយដ្ឋានអ៊ីមែល ដែលអ្នកបានចុះឈ្មោះ មក privacy@flukto.com។ យើងលុប គណនី ហើយបញ្ជាក់ទៅអ្នក។
អ្វីដែលនៅសល់បន្ទាប់ពីនោះ
គ្មានអ្វីដែលទាក់ទងនឹងអ្នកទេ។ អ្វីដែល Flukto រក្សាទុកទាំងអស់ និងរយៈពេលប៉ុន្មាន មាននៅក្នុង គោលការណ៍ឯកជនភាព។